BejelentésCsillagszülött

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


"Az ember lelke olyan, mint a gyémánt, amit csiszolni kell hosszú időn keresztül, míg teljes fénye és szépsége kitisztul. Kinek ami hibája van, annak a hibának a kijavítása miatt vissza kell jönnie a földre újra meg újra."

"Némely ember mérföldeket halad téves irányba, anélkül, hogy elfáradna. Aztán mikor csak néhány lépést kellene tennie, hogy jó ösvényre jusson, akkor sokallja. Hiába, ilyenek vagyunk mi, emberek."

"A világ szép és különös. Csak sok benne nagyon a beteg ember. Az izgága, az irigy, a gyűlölködő. A gonosztevő és a diktátor, az őrült és a hős. Fertőzik és rontják a világot, amennyire adottságaiktól kitelik. De egészen elrontani nem tudták mégsem, ha ezerszer is azt hirdeti a látszat. Miért nem? Mert a Világ anyja a Természet, s a természetben az ember nem egyéb, mint egy kis pajkos tréfa. Vigyázz tehát, hogy vidám tréfa maradj. Mert a gonosz tréfából tövis nő csupán, mely véresre sebez Téged s elcsúfítja a világot."

"Furcsa, ahogy az idő az ember fölött tovamegy. Események, emberek, gondolatok jönnek és mennek, érzések hullámzanak az ember lelkén keresztül, aztán egy idő múlva nem marad belőlük semmi. Elkallódnak szerte az életben, mint apró haszontalan holmik a házban. Itt-ott valami leszakad az emberből, valami láthatatlan kis lelki cafat, odaakad egy ajtókilincshez, egy-egy ablakpárkányhoz, rozoga padlóhoz, keskeny sétaúthoz.
Az ilyeneket emlékeknek nevezzük, tiszteljük őket hosszabb-rövidebb ideig, aszerint, hogy mekkora bennünk a romantika. Aztán szépen és észrevétlenül végképpen elmaradnak mellőlünk, mint halk szavú régi barátok, vagy mint az élet, aki velünk indult s valahol egyszer lemaradt."

"Minden embernek kell, legyen egy feladata ebben az életben - kötelességen belül, vagy azon felül is talán -, mert különben nem lenne értelme annak, hogy él.
Az emberi világ több kell, legyen, mint egy bonyolult szerkezetű gép, melyben minden ember egy fogaskerék szerepét tölti be... Minden embernek kell, legyen egy feladata, egy titkos küldetése, mely Istentől való."

"A tisztánlátás az élet olyan ajándéka, amely gyakran megkésve érkezik."
Idézetek Wass Alberttől

Enveco Free Stat
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Emma [ 2010-07-04 15:04 ]

Nézzétek meg ezt az oldalt: www.starokrol.5mp.eu! És ezt: wwww.vcsklub.5mp.euSzerencsés pénz [ 2010-06-22 15:42 ]

Keress naponta akár 500 euró-t, próbáld ki ingyen!
Infó:
http://szerencsespenz.c8.huTörppapa [ 2010-02-17 07:23 ]

Az általam eddig megtekintett honlapok közül ez magasan a legjobban és legszebben szerkesztett és kivitelezett! Tényleg egy élmény! Köszönöm!Zsóri-Balogh Erzsébet [ 2010-02-02 15:42 ]

Ámmen :Marika [ 2009-12-31 22:02 ]

Áldott, békés Új Esztendőt kívánok szeretettel: MarikaSzlávics János [ 2009-12-28 13:16 ]

Köszönöm e sorokat melyek oly helyről szólnak s üzennek, hol már a fény ölelő szeretete megnyilvánul. Most még banbán hallgatjuk s olvassuk mint a serdülő gyermek, ki egy új világba csöppent, de hiszem, s bízom abban, hogy egyre többen felragyognak s meglátják a szívükben lakozót, ki éltet bennünket most, s mindörökké.
Szeretettel üdvözöl.
JaniH.Ancsy [ 2009-11-23 18:41 ]

Az enyém jobb!!!Zsuzsanna [ 2009-11-06 17:49 ]

Ámen. Találjon meghalgatásra ez az ima! Csodálatos, gratulálok a lapodhoz!Krisztina [ 2009-11-02 21:11 ]

Drága Kati, ez meghatóan szép!
Köszönöm! Isten áldjon, Babba Mária szeretete öleljen!
KrisztinaHajnalka [ 2009-10-16 11:02 ]

Drága Katika!
Ez a mai ima lyan gyönyörű, hogy azt el sem lehet mondani!

Ölellek szeretettel


Keresés a honlaponHírekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!