BejelentésCsillagszülött

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


"... az Úr .... megszabadítani csak akkor fog benneteket, amikor visszatértek az Ő törvényéhez s egymás szeretetében, egymás támogatásában nemzetté váltok újra. Lélekben tiszta, jellemben erős, szeretetben tántoríthatatlan, s az Úr törvényének tudásában bölcs és engedelmes nemzetté, kikben önmagára ismerhet újra a Teremtő Atya. A szeretet ereje mindenekre képes, de a szeretet hiánya képtelenné teszi a legjobb szándékot is." (idézet Wass Albert Hagyaték c. regényéből)
Kérem, hogy a szeretet és az összetartozás erejével gyógyítsuk meg Hazánkat, imádkozzunk együtt a Magyar Feltámadásért és gyújtsunk egy szál gyertyát érte!
 • Gyertyaláng
 • "...Isten megbocsájtja az emberek bűneit, mert szereti őket, de a hibákat, amiket elkövetnek, nem teheti meg nem történtekké, és ezeknek a hibáknak a következményeit viselni kell...." (Wass Albert)
  "Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában! Ámen!"
  „Szép és szent mesterség az Úr hagyatékának hordozása, de nagy súlyt visel a vállán az, kit Isten kijelől erre...."
 • Egy az Isten egy a Nemzet

 • Édes Erdély „.. Az Úristen rendelte nekünk ezt a hazát! Az Úristen népe és nemzete vagyunk! Elhagyta-e az Úr valaha is azokat, akik őbenne bíztak, akik az ő törvényei szerint éltek, akik az ő parancsolatait követték? Soha! Az Úr nem hagyta el az ő magyarjait! A magyarok hagyták el az Urat! Térjetek vissza hozzá, s Ő megvédelmez benneteket, magosra emel, de tudjátok is ezt, lássátok magatok előtt a boldogságos szép jövendőt, amit az Úr számotokra készített, lássátok, magyarok, mert ahol nincs látomás, ott elpusztul a lélek s a lélekkel együtt pusztul a nép." Wass Albert: Hagyaték (részlet) "Tiszteld a te Uradat, Istenedet és rajta kívül más isteneid ne legyenek! Minden bajodnak Ő az orvosa és minden harcodban az Ő pajzsa védelmez és az Ő ereje győzedelmeskedik benned! Az Úr erejében, szeretetében és védelmében sohase kételkedj. Minden erőd Tőle való és minden cselekedeted Őt kell szolgálja. Tiszteld Őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és hazát. Légy hűséges hazádhoz és nemzetedhez, mert csak a hűségeseket védelmezi az Úr. Szeress minden magyart, akárcsak önmagadat, és légy jóindulattal másokkal szemben is. Légy becsületes, tisztességes és igaz, mert csak így nyered el az Úr szeretetét. Soha el ne feledd, egy pillanatra sem, hogy saját képére alkotott az Úr. Ameddig őt tükrözöd tettedben és gondolataidban, az Ő ereje lakozik benned. Ha elhagyod Őt, Ő is elhagy téged. Ha nem csak hiszed, de tudod is az Istent, az Isten ereje benned van, és hegyeket tudsz mozgatni vele!” Wass Albert: Hagyaték (részlet) Enveco Free Stat

  Magyar Kereszt Erdők homályában, folyók sodrásában haladok előre. Hallom a szél suttogását, szellő érintését, lágy balzsamozó ölelését. Érzem vállamon MAGYARSÁGOM súlyát, a terhet amit reám szabtak. Mely öröktől fogva, teherként nyomja a vállam. De szeretném felemelni ezt a terhet Uram, én Öreg Istenem. De szeretném Neked adományozni, vagy kellőképpen elrejteni, hogy senki ne lássa, mi a MAGYAR teher. Mi az ami lehúzza, ami sújtja a MAGYART, ami rabigába kényszeríti. Ó Édes Istenem, Te nem látod mindezt? Miért engeded évszázadok óta szenvedni a MAGYART? Miért nem emeled reánk sugárzó tekintetedet? Isten s ember különválik. Ember nem hordozza magában Istent. Ez a Mi bűnünk Uram? Ez a mi súlyunk, a terhünk? Öreg Isten, Magyarok Istene, nézz reánk és oldozz fel minket! Oldozd fel a terheinket, bocsásd meg a vétkeinket, ne engedd, hogy minket is keresztre feszítsenek. S ha mindez mégis megtörténik, MI feltámadunk, és KRISZTUS NÉPEKÉNT ragyogunk. Bevilágítjuk a FÖLDET, s az összes nemzetet. Intő példával szolgálunk, mit,s hogyan ne tegyenek. Addig is Uram, viszem tovább vállamon a terhem, a MAGYAR KERESZTET. 2009. október 23. Írta : Feketéné Lendvai Katalin
  LÉLEKNYITOGATÓ ŐSIDŐKTŐL FOGVA MÁR, E NEMZET CSAK ARRA VÁR, HOGY FELCSILLANJON A REMÉNY, TÜNDÖKLŐ NAPJA MÁR. VÉGRE ÉBREDJ LÉLEK, MERT ÉN NEM FÉLEK! HOSSZÚ IDŐ ELTELT,S NAPSUGARAD , RAGYOGNI KÉSZÜL VÉGRE, MINT AHOGY KINT TÜNDÖKÖL A NAP, ÚGY RAGYOGJON BENNED IS A BELSŐ NAP FÉNYE. VÉGRE ÉBREDJ LÉLEK, MERT ÉN NEM FÉLEK! FEDEZD FEL A BENNED REJLŐ CSODÁT, NE KÉRDEZD HOGY KI -KICSODÁT, CSAK SZERESS SZERESS ÖNZETLENÜL, S LELKED FÉNYE , MEGTISZTUL VÉGRE! S LEGBELÜL AZT KÉRDED MEGÉRTE? DOBOL A VÁLASZ HALKAN FÜLEDBE, NE KELJEN FEL A NAP ÚJRA , HOGY NEM TÉRTEM A HELYES ÚTRA, LEGYEN BÁRHOGY,A LELKEM ÉLED, S FÉNYE ELÉRI A LÉTED. SOK SZERETETTEL MINDENKINEK TŐLEM. MEDGYESI ILONA
  - Fogd meg kezét Uram! "Akik a jövendőt dolgozzák, azoknak nem ad pecsétes írást a világ. Megadja azt is az Úr, mihelyt eljutunk oda, hogy nem csak egy néhányan, de jó sokan, kik Magyarok vagyunk, kiérdemeljük azt, hogy ne csak múltunk, de jövendőnk is legyen. Jövendőt pedig, azt meg kell szolgálni. Nem terem magától, mint a mezőn a virág. Először is tudni kell az igazat. Aztán meg gyakorolni az igazat, mert az Úr csak azokon segít, aki az ő útját járja, aki az ő erejének irányába halad. Az Úr törvénye kimondja: Szeresd te Magyar testvéredet, mint önmagad, s fegyvert ellene ne emelj, rosszat ellene ne cselekedj, se tettben, se szóban. Amikor visszatértek az ő törvényéhez s egymás szeretetében, egymás támogatásában nemzetté váltok újra. Lélekben tiszta, jellemben erős, szeretetben háboríthatatlan, s az Úr törvényének tudásában bölcs és engedelmes nemzetté, kikben önmagára ismerhet újra a Teremtő Atya." Wass Albert: Hagyaték (részlet)

  Felemelkedés azt jelenti, hogy rezgésünket a fény szintjére emeljük. Mivel minden gondolat, szó, érzelem és cselekedet rezgés, amely létrehozza az auránkat, a felemelkedés a gondolataink megtisztítását, érzelmeink letisztulását és a legtökéletesebb jóság eléréséhez szükséges cselekedet kiválasztását foglalja magába, amíg nem sugárzunk azon a magasabb szinten. Akkor boldogan és szabadon élhetünk majd.

  Azok, akik az értelemnek kizárólag csak a fizikai szintjén léteznek és csak azt hiszik el, amit látnak, hallanak vagy éreznek, azok metaforikus értelemben egész életükön át a harmadik sebességben döcögnek járművükkel. Fentről ők úgy néznek ki, mint aki csak szorongatja a kormányt és attól retteg, hogy mi fog történni vele. Emberi törvények szerint élnek, szitkozódnak és átkozzák a többi sofőrt, és a következmények miatt gyakran félnek a sávváltástól is. Azt hiszik, hogy az ő sávjukban kell haladnia mindenkinek. Amikor nyitottabbá válunk a lélekvilág dolgaira, különös tekintettel a feltétel nélküli szeretetre, akkor negyedik sebességre vagy a negyedik dimenzióra váltunk. Ez azt jelenti, hogy az életet lazábban és több hittel éljük meg, tiszteletben tartjuk a többi sofőrt, amint a maguk útját járják és követjük a megérzéseinket. Tudjuk, hogy minden egyes ember útja egyedülálló küldetés. Amikor elfogadjuk azt, hogy először lelkek vagyunk és az isteni egységnek részét képezzük, akkor kezünkbe vesszük a sorsunkat. Felismerjük, hogy az isteni alkotóval együtt teremtők vagyunk, és az ezzel járó hatalommal és felelőséggel átkapcsolunk az ötödik sebességre, az ötödik dimenzióra. Így zökkenőmentesen haladhatunk az élet útján és közben másoknak is segíteni tudunk. Elengedjük alacsonyabb rendű akaratunkat és utazásunkat egy magasabb rendű célnak rendeljük alá. Amikor úgy döntöttünk, hogy ellazulunk és élvezzük az utazást, akkor kinyitjuk a tetőablakot, hogy beengedjük a fényt. Ez a felemelkedés. Sok ember teljesen félreértelmezi a felemelkedést és fél tőle. Vannak, akik azt hiszik, hogy fizikai testük emelkedik fel, holott ez nem így van. Kétezer évvel ezelőtt ez történt, mivel az emberek rezgésszintje nem bírta el a fény frekvenciát, de most már sokat fejlődtünk. Tehát nem kell aggódnod a családod elhagyása miatt. Senki sem kéri azt, hogy felemelkedj a tetőablakon át a magasba. A felemelkedéskor szorosan és vidáman ülsz a sofőrülésen, miközben a Forrás, Isten, a világegyetem erejének teremtője vagy bármije, amit te elfogadhatónak találsz a világegyetem erejének megalkotójára, irányít téged.


  Régen nem volt lehetséges az, hogy megemeld a frekvenciádat és a fizikai testedben maradj, de most már lehetséges. Azok az emberek, akik manapság felemelkednek, a Földön maradást és az emberiség szolgálatát választják.
  Ha azt választod, hogy a felemelkedéskor a fizikai testedben maradj, akkor pontosan úgy fogsz élni, mint annak előtte, csak magasabb rezgéssel fogsz ragyogni és örömet sugározni. Az öröm, a mások iránti feltétel nélküli szeretet és a velük való egység érzése által földi mennyországot teremtesz magadnak. Amikor felemelkedett mesterré válsz, a gondolataid és szavaid teremtő erővel rendelkeznek. Ezért hihetetlen hatalommal bírsz. Ezentúl a bolygók szolgálatába állsz, ezért személyes szükségleteid és vágyaid már nem lesznek olyan fontosak, mint a mindenség szolgálata. Ahhoz, hogy felemelkedhess, ki kell egyenlítened a karmádat az összes inkarnációk között. A karma a megélt életeid jó és rossz gondolatainak, szavainak és cselekedeteinek mérlege. A harmadik dimenziónál az alacsony rezgésű cselekedeteket lehet, hogy csak egy későbbi életben kell visszafizetni, ezért úgy tűnik, hogy nincs kapcsolat az életstílusod és a sors által számodra kimért események között. A magasabb dimenzióknál az adósságokat hamarabb kell törleszteni. Amikor karmád végül egyensúlyban van, akkor megkapod az azonnali karmát. Ez azt jelenti, hogy ha valami negatív gondolat jut eszedbe vagy méltatlan cselekedet van a rovásodon, akkor ez bumeránghoz hasonlóan azonnal visszaüt. Ha az életben soha semmit nem úszol meg büntetlenül, légy hálás! Elérted az azonnali karmát és lehetőség nyílik arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt. Minden egyes gondolatnak, érzésnek, szónak vagy cselekedetnek rezgésszáma van, ami vonzza azokat az eseményeket, embereket és szituációkat, amelyek ugyanezen a hullámhosszon rezegnek. Ezért amit te kibocsátasz magadból, azt vissza is kapod és így biztosítva van az, hogy az életed külső körülményei pontosan tükrözzék a belső folyamatokat. Bele kell néznünk az élet által elénk tárt tükörbe és viselkedésünkön kell változtatnunk, nem a tükörképen. Ez alól három kivétel van: - Először is, lehet hogy vannak korábbi életeidből visszamaradt elkötelezettségeid, melyek alacsonyabb rezgésszámú embereket vagy körülményeket vonzanak. Ezek alól az elkötelezettségek alól nem szabad kibújni. - Másodszor, előfordulhat, hogy nehéz helyzetekben találod magad, hogy a választott küldetésed vagy sorsodat beteljesítsd. Ez az oka annak, hogy a nagy lelki vezetők borzalmas dolgokon mennek keresztül, például a múlt nagy emberei, mint Jézus Krisztus. - Harmadsorban lehet, hogy ezek a beavatási próbatételeid. A felemelkedés útjára lépők közül sokan már beteljesítették a karmájukat és a lelki mesterek által kiszabott próbatételeket azért kapják, hogy a gyenge pontjaikat megerősíthessék. A megpróbáltatások a kapcsolatokban felmerülő nehézségek, anyagi gondok és munkahelyi problémák formájában jelentkeznek. Ahhoz, hogy felemelkedhessünk, először a földi életben vállalt küldetésünket kell teljesítenünk. Vannak olyan emberek, akik belül érzik és tudják, hogy azt teszik, amiért idejöttek. Másoknak azonban meditáció által kell megtudakolniuk életük célját. Ha nem vagy életed igazi útján, akkor fontos, hogy meghozd a helyes út megtalálásához vezető döntéseket. Néha nehéz döntéseket kell hoznunk ahhoz, hogy biztosan azt cselekedjük, amiben idejövetelünk előtt megállapodtunk. A felemelkedésnél az egész test fénnyé változik, a ruhát is beleértve. Ekkor vagy visszatérsz a fizikai testedbe, hogy egy magasabb szinten szolgáld az emberiséget, vagy eltávozol a testedből.

  Most a Földön hihetetlen lehetőség kínálkozik arra, hogy a fénybe emelkedhessünk, mert a felemelkedés hullámai jelen vannak. Magasabbrendű lények, arkangyalok és angyalok, és hatalmas mennyiségű lelki energiák állnak a rendelkezésünkre, hogy segíthessenek. A felemelkedés útjának egyik fontos lépése az együtt működés. Kevesen vannak, akik elszigetelten másoktól képesek felemelkedni. Arra kérnek minket, hogy fogjuk meg egymás kezét és együtt haladjunk előre. Lehet, hogy közelebb vagy a felemelkedéshez, mint gondolnád. Ha lelki fejlődésed érdekében szeretnéd kihasználni ezeket a hihetetlen lehetőségeket, akkor továbbra is tartsd szem előtt a célt, és mindent a legmagasabb és legtisztább motivációk által vezérelve mondj, gondolj és cselekedj. Úr Kuthumi, a felemelkedett mester ezt mondta: „Bárcsak tudnák a tisztaszívűek és tisztatudatúak, hogy milyen közel állnak a felemelkedéshez.” Hihetetlen időket élünk. Az emberiség történelmében még soha sem volt ilyen óriási lehetőség a lelki fejlődésre.

  (Diana Cooper: Kis értekezés a felemelkedésről.)

  "Csendesedj el. Légy önmagad. Akkor ajtók nyílnak majd meg előtted."

  Kérj és megnyílik az ajtó. Az emberek mindig bonyolítani akarják a dolgokat, holott azok nagyon egyszerűek. Az egyszerű vágy elegendő. Határozottan kövesd ezt időben és térben, és mindent amit kívánsz, a tiéd lesz. De kérned kell. Az élet legnagyobb leckéi közül sok benne van a Bibliában. Ebben az esetben jusson eszedbe, hogy az ajtón nincs kilincs. Kopogj és megnyittatik néked.

  (Diana Cooper: Kis értekezés a felemelkedésről.)

  „Ebben a sprirituális életben el kell végezned a magad feladatát. ÉN mindig itt VAGYOK, hogy segítsek azoknak a lelkeknek, akik segítenek önmagukon, de neked kell megtenned az első lépést. Soha nem fogsz megtanulni semmit, ha mindent elvégeznek helyetted. Egy gyermeket sem lehet megtanítani semmire, ha mindent elvégeznek helyette. Hagyni kell őt, hogy önállóan, saját maga tegyen meg dolgokat. Egyáltalán nem számít, hogy kezdetben milyen lassan vagy ügyetlenül csinál valamit: neked félre kell állnod, és nagyon türelmesnek kell lenned vele. Nagyon türelmesen és szeretetteljesen Nekem is félre kell állnom, és végig kell néznem, amint a saját feladatodat végzed, és hibákat követsz el. Soha ne felejtsd el azonban, hogy a hibáidból tanulni, és ezen keresztül profitálni fogsz: semmi nem történik hiába. Állandóan új leckéket tanulsz, és te haladsz a spirituális ösvényen. Minden lépésed, akármilyen kicsi is az, közelebb visz a célhoz, a Velem való egységed felismeréséhez: és haladsz az ösvényen mindaddig, amíg fel nem ismered, hogy nincs elkülönülés, hogy mindenki egy, és hogy része vagy ugyanannak az egyetlen ragyogó életnek.” (Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját)

  "ÉN VAGYOK minden élet forrása. Amikor összhangba kerülsz Velem, s megtalálod a helyes ritmust, minden akadályok nélkül, gördülékenyen történik. Sok lélek tudni szeretné, hogy miért van tele az élet a sikerek és a kudarcok váltakozásával, vagy sok dolog miért nem sikerül. A legtöbben azonnal készek saját magukon kívül mindent és mindenki mást hibáztatni. Amikor időt szánsz rá, hogy kiderítsd, miért nem vagy összhangban és harmóniában az élettel, nagyon gyakran tapasztalni fogod, hogy az elsődleges dolgokat nem az első helyre teszed, és nem fordítasz időt arra, hogy elvonulj a csendbe, és megtudd a békében és a nyugalomban, hogy Én mit kívánok tőled. Ehhez idő kell, türelem, hit és meggyőződés. Azt is meg kell tanulnod, hogy csendben légy. Én azt akarom, hogy megtanuld egyedül Velem megoldani a problémáidat. Vágyom rá, hogy teljesen Rám számíts mindenben, és hogy felismerd, hogy erőd, bölcsességed és értelmed mind Tőlem származik." (Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját)

  „Helyezd Belém teljes hitedet és bizalmadat, és tudd, hogy Én soha nem foglak magadra vagy cserbenhagyni. Minden, amit elvállalsz, lehetséges lesz, mert velem mindenre képes lehetsz. Élj hittel. Azt akarom, lásd, hogy minden helyzet jóra vezet, függetlenül attól, hogy látszólag milyen különösnek tűnik. Légy hajlandó hitedet és bizalmadat időről időre újra és újra próbára tenni, mert mi haszna annak, ha csak beszélsz a hitről és a bizalomról, de nem veted alá őket valódi próbának, és nem látod, hogy számodra igazából mit is jelentenek? Hajlandó vagy-e teljes hittel elindulni, és végrehajtani a látszólag lehetetlent, de nem csupán azért, mert a kétely leghalványabb árnyéka nélkül tudod, hogy hited honnan származik? Amíg próbára nem tetted, és megingathatatlannak nem találtad hitedet, ne beszélj róla! Merítsd erődet és képességedet Belőlem! Amikor Én veled vagyok, ki az, aki ellened lehet?” (Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját.)color="blue">A Maya Naptár szerint, 2009. november 9-én lesz a Csillag Alsó Világ hatodik Éjszakájának első napja, 2010 November 3-ig tart. Az Isteni Terv ezen időszaka az ellentétes (sarkított) erők kiegyenlítését célozza. A tömeges megvilágosodást készíti elő. Erről szól a mellékelt cikk. Kérem küldjék körbe, hogy minél többen olvashassák.

  - Csillag Alsó Világ hatodik Éjszakájának első napja

  Enveco Free Stat

  Wass Albert: A BUJDOSÓ IMÁJA Uram, ki fönt az égben lakozol a fényességben, gyújtsd föl szent tüzedet az emberek szívében. Az emberek agyára áraszd el bölcsességed. Értsék meg valahára mi végből van az élet. Arasznyi kis idő csak, mely ajtódig vezet. De előre csak a jó visz, a gonosz vissza vet. Legyen megint az ember képedre alkotott! Utálja meg már egyszer mit maga alkotott. Romlandó kincsekért ne törje magát senki. Igyekezzék helyettök jobb kincseket szerezni. Jó tettek nyugalmát. Derűt és békességet. Mit el nem fúj az orkán s rontó tűz meg nem éget. Gőgből és gyűlöletből mindent, mit föltalált: vedd ki Uram kezéből a keserű pohárt. Rémségek éjszakáját váltsad föl virradatra. Az emberi világot szebbre és igazabbra. Hogy törvények közt az első a szeretet legyen. Üljön jóindulat a kormányszékeken. Az igazság előtt hajoljon meg a fegyver s élhessen szabadon e földön minden ember. És legyen egy akol. És egy legyen a pásztor. Növelj pásztorbotot virágzó rózsafából. S ha mindeneket szépen elrendeztél ekképpen: a népek közt, Uram nekem is van egy népem. Ha érdemét kegyednek a szenvedéssel méred, úgy egynek sincsen annyi szent jussa, mint e népnek. Mások bűnéért is őt verte ostorod. Sok súlyos nagy keresztet szó nélkül hordozott. Legjobb fiait vitte mindég a Golgotára s jótettének soha, csak bűnének volt ára. Uram, adj békességet a Kárpátok között! Sehol még földet annyi könny s vér nem öntözött. Sehol még annyi színes nagy álom nem fakadt s árvábbak prófétáid sehol sem voltanak. Sehol annyi virág és sehol annyi bánat. Szeresd jobban, Uram, az én szegény hazámat! Bár megtagadta tőlem a békét s kenyeret: engem sújtasz, Uram, amikor őt vered. Mert népem. Fajtám. Vérem! Fájdalma bennem ég! Szánd meg Uram Isten Attila nemzetét. Adj békés aratást sok vérvetés nyomán. Nyugodjék meg kezed gondverte otthonán. S ha áldásod e földön elért kicsinyt, nagyot: jussak eszedbe én is, ki bujdosó vagyok. A Kárpátok alatt, ahol apáim éltek, rendelj ki nekem is egy csöndes menedéket. Csak akkora legyen, hogy elférjek én s a béke. Nézzen az ablakom patakra, fára, rétre. Kenyér mellé naponta jusson egy szál virág s láthassam, amint Téged dicsér egy új világ... Uram, ki fönt az égben lakozol fényességben, hallgasd meg kegyesen, hallgasd meg könyörgésem. Bajorerdő, 1947

  „Itt élsz a világban, de nem vagy annak tulajdona. Nem kell engedned, hogy a világ hóbortjai, szokásai magukkal rángassanak. Élvezd e szokásokat, de ne próbáld birtokolni őket, és azt se hagyd, hogy ők birtokoljanak téged. Az Új Korban semmi szükség a vezeklésre, vagy arra, hogy körbejárva hangoztasd, milyen szerencsétlen bűnös vagy, aki nem méltó arra, hogy az Én szeretett gyermekemnek neveztessék. Minden ilyen tanítás a régi korokhoz tartozik, ezért hamis és valótlan. Fogadd el, hogy mi egyek vagyunk, s hogy ÉN ott VAGYOK benned. Érezd, amint kiemelkedsz a hamis tanítások sötétségéből, és átlépsz a ragyogó fénybe. Hagyd magad mögött a régit, hadd teljesedjék be rajta a természetes elmúlás törvénye. Lépj be az újba, újjászületve Szellemben és igazságban, és ismerd meg az igaz szabadság érzését. Szabad állapotodban van rád szükségem, nem pedig éned és aggodalmaid béklyóiban szenvedve. Légy olyan, mint a kisgyermek, szabad és örömteli, és élj az örökkévaló jelenben.” (Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját)

  Enveco Free Stat
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!