BejelentésCsillagszülött

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
A Világ Világossága

"Amikor bementem hogy a hajadont megvizsgáljam, úgy találtam, hogy arcát az ég felé fordította és imádkozott. Hozzáérve mondtam neki: - Mondd lányom... nincs-e valami szerencsés kellemetlen érzésed, vagy nem fáj-e valami....? Ő csak folytatta imáját és mint egy sziklakő, mozdulatlan maradt, mintha semmit sem hallott volna. Amikor eljött az óra - megnyilatkozott Isten ereje. A hajadon, aki az égre szegezte tekintetét, mintha teljében levő szőlőtővé változott volna és amikor megjelent a FÉNY, dícsérte AZT, akitől megáldatott. A gyermekből sugárzott a FÉNY éppúgy mint a Napból... Ez a Fény úgy született, miként a harmat az égből leszáll a földre. A csodálkozás kábulata töltött el és elfogott a félelem, mert szemem odaszegeződött ahhoz a ragyogáshoz, mely a most született Fényből áradt.... És ez a Fény egyre jobban sűrűsödött, gyermekformát vett lassan addig, míg olyanná lett, mint egy emberi csecsemő. Ekkor bátorságot vettem, lehajoltam, megfogtam nagy vigyázattal karomba vettem és az volt a csodálatos, hogy semmi súlya nem volt, annyi se, mint egy újszülöttnek. Megvizsgáltam és láttam hogy testén nincs nyoma a szülésnek. Tiszta volt, könnyű és ragyogó. Mialatt én azon csodálkoztam, hogy nem sír mint a többi újszülött, ő pislogva nézett, majd kedvesen rám mosolygott, rám nézett és a szeméből olyan nagy fényesség áradt, mintha villám lenne. Amikor a hajadont megfogtam - szűznek találtam. Nemcsak a szülésnek nem volt nyoma, de férfi sem érintette őt soha. (73-74-75)"
Így született a VILÁG VILÁGOSSÁGA Jézus. A Vatikán titkos levéltárában valószínűleg több okmány is létezik amely a fényből való születést írja le, hiszen az egyházi festőművészek is vászonra vitték azt. A legtöbbjét megszerezte a júdai egyházi hatalom, a Vatikán és azóta "láthatatlanok". Egyetlen kép mégis maradt amely a Fényből való születését Jézus urunknak. A luganoi Thyssen-Bornemissza Múzeumban található. Jézus urunk Fényben született Isten fia, de a Saul-Pal által alapított judai-katolikus egyház elvette tőlunk és "Isten bárányaként" adta vissza a "Szent Pálnak" nevezett Saul-rabbi zsidókereszténységében - HÚSVÉTKOR. De nem a mi Húsvétunk az, amikor feláldozták és keresztrefeszítették. Mert nem egy, hanem HÁROM húsvét van, de ez egy másik történet.
A British Muzeum "Codex Arundel 404" jelzésű okmányában, mely "Liber de Infantia Salvatoris" cimen ismert - a következőket olvashatjuk: (A Mária szűlésénél segédkező szülésznő beszél) Forrás: Aurelio de Santos Otero: "Los Evangelios Apocrifos" 266. http://fenet.m3.sk/plugins/p2_news/printarticle.php?p2_articleid=12723


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!